Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klimarigtig fysisk planlægning af vores byer og landskaber samt efterfølgende generalforsamling

26. april 2021 @ 16:30 - 17:30

Rådet for bæredygtig trafik holder d. 26.4. generalforsamling, og traditionen tro vil vi holde et off. møde forud for selve generalforsamlingen.

Vi har fået lokket Lars Autrup, direktør for Arkitektforeningen, til at holde oplæg om klimarigtig fysisk planlægning af vores byer og landskaber. Lars siger om sit oplæg:

“Den vigtigste pointe for mig er helhedstænkning frem for sektortænkning; vi løser kun den globale klimakrise, hvis vi forstår at tænke på tværs værdikæderne, og her spiller den fysiske planlægning af vores byer og landskaber en afgørende rolle.”

Mødet bliver både fysisk og digitalt. Fysisk i den udstrækning gældende Corona-retningslinjer tillader det.

Vi går igang kl. 16.30, Lars’ oplæg varer 20 min., og så er der 30 min. til spørgsmål og debat heraf. Så en kort pause, hvorefter medlemmerne fortsætter i generalforsamlingen. Den slutter kl. 18.30.

Ikke-medlemmer er velkomne til det off. møde, og bedes tilmelde sig per mail på info@baeredygtigtrafik.dk

Tilmeldte samt alle medlemmer vil få oplyst et Zoom-link, så man kan deltage i arrangementet. Medlemmerne vil desuden få tilsendt regnskab, budget, beretning, regnskab/budget mv. i god tid. Generalforsamlingen vil følge den dagsorden, der er fastlagt i vedtægterne.

 

 

Detaljer

Dato:
26. april 2021
Tidspunkt:
16:30 - 17:30

Sted

NOAH, Nørrebrogade 39. 1. sal
Nørrebrogade 39, 1. tv.
København N., 2200 Danmark
+ Google Maps