Sådan fungerer vores medlems mail liste

Medlemmer af Rådet for Bæredygtig Trafik får tilbud om at komme på vores mail liste. Det er et effektivt redskab og et vigtigt del af dit medlemsskab.

Er du allerede oprettet på medlems mail listen, men ønsker at se detaljer eller rette noget; følg link som altid står nederst på hver mail du får fra gruppen.

Du kan fx følge mail-korrespondancen på listen via et link øverst, hvor du kan sortere, som du har lyst til (sikkert noget lettere end i din egen mailboks). Så skal du bruge dit password. Har du ikke fået eller glemt dit password, så får du et nyt på samme side.

Vil du se, hvem der ellers er på listen, eller rette i dine oplysninger, her skal du også bruge dit password.

Månedligt får du en opfrisker
Hver måned sender listen automatisk en mail til dig med din valgte adgangskode og en opfordring til, at du kan ændre indstillinger, hvis du vil.

Vil du ikke have mails så tit?
(1) Under indstillingerne kan du vælge at “Set Digest Mode”, så får du kun mails maks én gang om dagen i en samlet “pakke”.

(2) Hvis du som medlem slet ikke ønsker mails fra medlems mail listen, så gør os opmærksom på det, så kan du nøjes med alene at få yderst få informationer fra os.

Der kan komme al for mange mails fra maillisten, og derfor er der også oprettet en mail liste for vores bestyrelse alene. Det aflaster medlemslisten.

God mail opførsel
Før du svarer til listen – group-reply, overvej om alle på listen skal se din mail.
Ellers send kun til afsenderen – reply

Som medlem får du ikke automatisk vores e-mail nyhedsbrev
Vi tilbyder alle interesserede gratis e-mail nyhedsbrev. Det skal vores medlemmer selvfølgelig også modtage. Men det er ikke samme database, så vær sød som medlem at tilmeld aktivt dig til nyhedsbrevet. Formular kommer om et øjeblik. Modtagere af e-mail nyhedsbrev er selvfølgelig ikke automatisk medlemmer. Se hvordan man bliver medlem.

Opsamling
Vi har altså to mail-lister på freelist; nemlig

  • Medlemslisten (rbt)
  • Bestyrelseslisten (rbt-intern)

Og så har vi en mail-liste til vores nyhedsbrev, ajourført hos Mailchimp.

Der er ingen intern sammenhæng mellem disse lister, endsige til vores kasserers liste over (betalende) medlemmer. Det skal tjekkes manuelt, hjælp os!