bus cykler tog
Kære medpassager

European Passengers Federation gennemfører en undersøgelse for at indsamle erfaringer fra almindelige passagerer som dig og mig. Resultaterne af spørgeundersøgelsen vil være et værdifuldt input i den revision vedrørende passagerrettigheder, som vi arbejder med for tiden.

>> Gå til undersøgelsen  (og åbn første link i pdf-dokumentet, der åbner)

surveyeac stor


På baggrund af denne revision kan Revisionsretten fremsætte anbefalinger til, hvordan passagerrettighederne kan reguleres og håndhæves bedre. Ud over at gennemføre denne spørgeundersøgelse indsamler vi synspunkter fra de nationale myndigheder, der er ansvarlige for at håndhæve passagerrettighederne, og vi taler også med fly-, jernbane-, bus- og færgeselskaber. Vores mål er at udarbejde en afbalanceret og nyttig revisionsberetning. Vi forventer at kunne offentliggøre den i andet halvår af 2018.

Dine svar er anonyme. Du er velkommen til at fortælle os om dine personlige oplevelser i den formular, du finder sidst i spørgeskemaet. Det er vigtigt at bemærke, at vi ikke kan hjælpe med individuelle sager - men vi kan lære af dine erfaringer og medvirke til at forme bestemmelserne om passagerrettigheder på en sådan måde, at mange problemer kan løses, før de opstår igen. Undlad venligst at angive personlige oplysninger eller andre data, som gør det muligt at identificere dig, da vi i så fald vil blive nødt til at se bort fra hele din besvarelse.

Spørgeundersøgelsen vil tage ca. 5 minutter af din tid. Vi er taknemmelige for din deltagelse. Husk endelig at fortælle dine venner og kolleger om denne spørgeundersøgelse.

Tak!

Erki Must, opgaveansvarlig for Revisionsrettens revision vedrørende passagerrettigheder

>> Gå til undersøgelsen (og åbn første link i pdf-dokumentet, der åbner)